top of page
Over Ibiza

Het magische eiland Ibiza

Ibiza staat bekend om haar mystieke en magnetische aantrekkingskracht, die voortkomt uit de unieke samenstelling van de bodem. De grond van Ibiza bevat natuurlijke elementen zoals kalksteen, kwarts en andere mineralen die de energie van het eiland versterken en verfijnen. En dat voelen wij op bewust niveau, deze energie resoneert namelijk met ons fysieke en energetische lichaam, waardoor we de diepe verbinding direct herkennen zodra we dit magische eiland betreden. Zo voelt thuiskomen!

Ibiza nodigt ons allen uit om onze ware essentie te omarmen en in contact te komen met de diepere lagen van ons bewustzijn. Met liefde dwingt ze je om te aarden, te verbinden met het hier en nu, en de verbinding met je innerlijke wijsheid en intuïtie te versterken.

Kom en beleef een magisch verblijf op Ibiza en vind antwoord op al jouw vragen.

Met moderne faciliteiten, comfortabele ruimtes en een stijlvolle inrichting, bevordert de villa een gevoel van rust en ontspanning, zodat je volledig kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven.

Accommodatie

Locatie & Omgeving

In Santa Eularia, een charmant dorpje in het oosten van het eiland, heet Quinta haar gasten welkom in haar huiselijke toevluchtsoord. Deze heerlijke oase biedt niet alleen een comfortabel verblijf, maar ook een ervaring van sereniteit te midden van weelderig groene bergen en direct aan zee. De ruime tweepersoonskamer, voorzien van een eigen badkamer, airconditioning en verwarming, biedt comfort en een plek voor jezelf om terug te trekken.

Faciliteiten

Ontspan in de grote groene tuin met zwembad en diverse loungehoekjes. Met Wi-Fi in alle ruimtes, ruime opbergkasten en de gedeelde woonkamer met een panoramisch uitzicht op de tuin, is jouw Ibiza ervaring compleet. En huur je een auto? Dan kun je gratis parkeren voor de deur.

Accommodatie

ERVAAR HET ZELF

Retreat van de gewone wereld en keer huiswaarts als de 2.0 versie van jezelf

TESTIMONIALS

“Daar waar jij de verbinding bent kwijtgeraakt met je (innerlijk) zelf, weet Quinta deze binnen ‘No Time’ weer te herstellen. Je gaat weer herkennen wat leven is. Hoe het leven hoort te zijn. Wie jij eigenlijk in essentie bent, waar jou kracht ligt en wat je valkuilen zijn. In de heerlijke gesprekken met Quinta in haar tuin, vanuit wederzijds respect als gelijkgestemden, weet ze je te inspireren en te begeleiden naar een hoger plan. Je komt thuis met een rugzak vol overwinningen, inspiratie en liefde voor jezelf, het leven en je omgeving!"

Anneke van der T.

bottom of page