top of page
Over Ibiza

Het magische eiland Ibiza

Ibiza staat bekend om haar mystieke en magnetische aantrekkingskracht, die voortkomt uit de unieke samenstelling van de bodem. De grond van Ibiza bevat natuurlijke elementen zoals kalksteen, kwarts en andere mineralen die de energie van het eiland versterken en verfijnen. En dat voelen wij op bewust niveau, deze energie resoneert namelijk met ons fysieke en energetische lichaam, waardoor we de diepe verbinding direct herkennen zodra we dit magische eiland betreden. Zo voelt thuiskomen!

Ibiza nodigt ons allen uit om onze ware essentie te omarmen en in contact te komen met de diepere lagen van ons bewustzijn. Met liefde dwingt ze je om te aarden, te verbinden met het hier en nu, en de verbinding met je innerlijke wijsheid en intuïtie te versterken.

Kom en beleef een magisch verblijf in onze prachtige villa en vind antwoord op al jouw vragen.

Met moderne faciliteiten, comfortabele ruimtes en een stijlvolle inrichting, bevordert onze villa een gevoel van rust en ontspanning, zodat je volledig kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven.

Accommodatie

Locatie & Omgeving

Ibiza Retreat Resort is gevestigd in Casa India, een prachtige villa gelegen in de exclusieve en gewilde community van Roca Llisa in het oosten van het betoverende eiland Ibiza. Onze villa biedt een perfecte balans tussen rust en ruimte, terwijl de legendarische hotspots van het eiland binnen handbereik liggen.

De villa is verdeeld over twee niveaus en biedt adembenemend uitzicht. Met een prachtige modernisering bieden we comfortabele accommodatie voor maximaal 12 personen. De sfeer is ontspannen en authentiek tot in de kern, wat ervoor zorgt dat je je schoenen wilt uitdoen en op blote voeten wil lopen vanaf het moment dat je Casa India binnenstapt.

Faciliteiten

De villa beschikt over 9 tweepersoonsslaapkamers, allemaal voorzien van een ensuite badkamer, airconditioning, een iPod/iPhone-muziekdock en een lcd-tv. WiFi is beschikbaar in het hele pand (nu met supersnelle glasvezelverbinding). 

Geniet van zowel binnen als buiten van ongekende luxe; een riante keuken en eetruimte, een ruime open woonkamer, een gezellige tv-kamer met groot scherm, 2 privézwembaden met ruime zonnebadgedeeltes en een bubbelbad, een tafeltennistafel en badmintonopstelling, een pooltafel, een fitnessruimte, een buitenyoga-platform, weelderige tuinen en ontspannende terrassen. En als kers op de taart, maakt de nabijheid van de enige golfbaan op het eiland deel uit van het prachtige landschap.

Accommodatie

ERVAAR HET ZELF

Als je deel wilt uitmaken van deze unieke retreat-ervaring, nodigen we je uit om je in te schrijven voor onze wachtlijst. Door je naam toe te voegen aan de lijst, zul je als eerste op de hoogte worden gebracht zodra nieuwe boekingsmogelijkheden beschikbaar zijn. Wees er snel bij, want de vraag naar een plek in ons resort is hoog en de beschikbaarheid beperkt.

ibiza-retreat-resort-back-in-balance.jpg

Persoonlijke Begeleiding

ibiza-retreat-resort-boat-trip-to-watch-the-sunset-at-es-vedra_edited.jpg

Programma & Activiteiten

TESTIMONIALS

“Daar waar jij de verbinding bent kwijtgeraakt met je (innerlijk) zelf, weet Quinta deze binnen ‘No Time’ weer te herstellen. Je gaat weer herkennen wat leven is. Hoe het leven hoort te zijn. Wie jij eigenlijk in essentie bent, waar jou kracht ligt en wat je valkuilen zijn. In de heerlijke gesprekken met Quinta in haar tuin, vanuit wederzijds respect als gelijkgestemden, weet ze je te inspireren en te begeleiden naar een hoger plan. Je komt thuis met een rugzak vol overwinningen, inspiratie en liefde voor jezelf, het leven en je omgeving!"

Anneke van der T.

bottom of page