top of page
effortless living membership voor online coaching met Quinta Romkes

Sluit je aan bij ons maandelijkse reünies en blijf in de flow

Word lid van onze groeiende community van voormalige deelnemers en blijf verbonden met gelijkgestemden die streven naar persoonlijke en professionele groei. Met het unieke Effortless Living Membership geniet je van een scala aan voordelen en waardevolle online reünies, allemaal voor slechts €49 per maand.

What's in it for you?

  • 3 online reünies per maand: Kies uit een ochtendsessie doordeweeks, een avondsessie doordeweeks en een ochtendsessie in het weekend. Altijd een optie die past bij jouw schema, of sluit gewoon aan bij alle drie als je wilt.

  • Standaard toegang: Geen gedoe met aanmeldingen. Je krijgt een vaste link waarmee je altijd kunt deelnemen aan de reünies.

  • Input en betrokkenheid: Deel je vragen en thema's die je wilt bespreken. We nemen de tijd voor alle vragen en zorgen ervoor dat jouw input wordt gehoord.

  • 6+ uur online begeleiding per maand: Ontvang begeleiding bij zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling, rechtstreeks vanuit het comfort van je eigen huis.

  • 25% korting op privé sessies: Als lid van ons Effortless Living Membership ontvang je 25% korting op individuele sessies van 90 minuten, waarbij je persoonlijke begeleiding krijgt om dieper in te gaan op jouw specifieke behoeften en doelen.

  • De dynamiek van de groep: Profiteer van de kracht van groepsdynamiek en voel je ondersteund door gelijkgestemden.

  • Verantwoordelijkheid: Word accountable gehouden voor je doelen en acties, met de steun van de groep om je heen.

  • Toegang tot de groepsapp: Altijd een plek voor 24/7 ondersteuning, vragen en verbinding met andere leden.

  • Nieuwste ontwikkelingen: Blijf op de hoogte van de nieuwste inzichten en ontdekkingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap.

Keep flowing, keep growing!

We geloven in de waarde van het Effortless Living Membership, maar begrijpen ook dat jouw behoeften kunnen veranderen. Daarom hanteren we geen opzegtermijn. Als je besluit om je abonnement op te zeggen, worden er na de opzegging direct geen kosten meer in rekening gebracht. Het Effortless Living Membership van € 49 per maand wordt op de eerste van de maand gefactureerd.

Inschrijven

Gelukt! Quinta neem binnen een paar uur contact met je op.

quinta romkes - tranformatie visionair en katalysator

BEVRIJD JEZELF VAN BEPERKENDE GEDACHTEN EN EMOTIES

TESTIMONIALS

“Daar waar jij de verbinding bent kwijtgeraakt met je (innerlijk) zelf, weet Quinta deze binnen ‘No Time’ weer te herstellen. Je gaat weer herkennen wat leven is. Hoe het leven hoort te zijn. Wie jij eigenlijk in essentie bent, waar jou kracht ligt en wat je valkuilen zijn. In de heerlijke gesprekken met Quinta in haar tuin, vanuit wederzijds respect als gelijkgestemden, weet ze je te inspireren en te begeleiden naar een hoger plan. Je komt thuis met een rugzak vol overwinningen, inspiratie en liefde voor jezelf, het leven en je omgeving!"

Anneke van der T.

ERVAAR HET ZELF

Retreat van de gewone wereld en keer huiswaarts als de 2.0 versie van jezelf

bottom of page