top of page

Veelgestelde vragen

Hier hebben we de meest voorkomende vragen verzameld die gasten vaak hebben over ons toevluchtsoord. We hopen dat je hier de antwoorden vindt die je zoekt. Mocht je nog meer vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen en je te voorzien van alle informatie die je nodig hebt voor een inspirerende en transformerende ervaring bij ons.

 • Hoe kan ik vanaf het vliegveld bij Ibiza Retreat Resort komen?
  Het is gemakkelijk om een taxi te nemen vanaf het vliegveld, wat ongeveer 20 minuten duurt en tussen de € 30 en € 40 kost. Als alternatief kun je een auto huren via doyouspain.com.
 • Is het mogelijk om een kamer te delen met een familielid of vriend(in)?
  Absoluut, onze kamers beschikken over één tweepersoonsbed dat gedeeld kan worden. Indien dit geen bezwaar is, kunnen jullie samen verblijven en elk € 750 per persoon besparen.
 • Wat voor soort kleding moet ik meenemen?
  Comfortabele en ademende sportkleding is aan te raden voor yoga en andere fysieke activiteiten. Vergeet niet om zwemkleding mee te nemen en ook geschikte schoenen voor eventuele buitenactiviteiten.
 • Is er vrije tijd in het programma?
  Ja, we bieden ook momenten van vrije tijd waarin je kunt ontspannen, jezelf kunt terugtrekken of de omgeving kunt verkennen. Het programma is gebalanceerd tussen activiteiten en rust.
 • Wat zijn de huisregels van Ibiza Retreat Resort?
  We hebben enkele huisregels om ervoor te zorgen dat iedereen een optimale ervaring heeft tijdens hun verblijf. Telefoongebruik is uitsluitend toegestaan op de kamer om een rustige omgeving te behouden; we adviseren je om het telefoongebruik te beperken. In het belang van de privacy van alle deelnemers is het niet toegestaan om foto's en video's te maken. Ons programma omvat deelnemers van verschillende nationaliteiten, daarom wordt er over het algemeen Engels gesproken. In privésessies kan echter rekening worden gehouden met andere talen indien nodig. We moedigen je aan om zoveel mogelijk op blote voeten te lopen, wat helpt bij aarden en verbinden. Zorg ervoor dat je voeten hygiënisch zijn om een prettige omgeving voor iedereen te behouden.
 • Wat houdt het purificatieproces in?
  Het purificatieproces is een holistische benadering om lichaam en geest te zuiveren en te revitaliseren. Door middel van verschillende technieken en activiteiten helpen we deelnemers om zich te ontdoen van spanningen, blokkades en negatieve energieën.
 • Is ervaring met yoga of meditatie vereist?
  Nee, ervaring is niet vereist. Onze programma's zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. We passen de activiteiten aan aan verschillende niveaus, zodat iedereen kan deelnemen en profiteren.
 • Kan ik mijn verblijf verlengen voor meer dan 5 dagen?
  Onze retreats zijn specifiek ontworpen voor een verblijf van 5 dagen. Helaas kunnen we geen bezoekers tijdens het weekend accommoderen. Als je langer wilt blijven dan 5 dagen, dien je twee aparte boekingen te maken.
 • What are frequently asked questions?
  FAQs can be used to quickly answer general questions about your business, such as 'Where can products be shipped?', 'What are the opening hours?', or 'How can I book a service?'. FAQs provide an easy way for people to navigate your site and improve your site's SEO.
 • Kunnen jullie rekening houden met mijn dieetwensen of allergieën?
  Absoluut, onze privéchef is bedreven in het bereiden van maaltijden die aan verschillende dieetwensen en allergieën voldoen. We vragen je vriendelijk om deze informatie tijdig aan ons door te geven bij het boeken, zodat we je een voedzame en heerlijke culinaire ervaring kunnen bieden die aan al jouw behoeften voldoet.
 • Wie regelt mijn vliegtickets?
  Je regelt je eigen vluchten. Zorg ervoor dat je aankomst- en vertrektijden passen bij de incheck- en uitchecktijden van de retreat.
 • Wat is een quantum shift?
  Een quantum shift is een keerpunt in bewustzijn en perspectief. Het is een moment waarop je diepgaande inzichten krijgt en je leven op een radicale manier kunt transformeren. Onze retreats zijn ontworpen om quantum shifts te faciliteren en positieve veranderingen te bevorderen.
bottom of page