top of page
excited-young-friends-shoulder-view.jpg

Bewustwording en persoonlijke ontwikkeling mag licht en fun zijn!
 

Geen pijnlijke sessies, geen verdrietige gezichten en vooral geen beperkende regels. Wij kiezen voor gezelligheid, vrijheid en plezier. 

โ€‹

Klinkt dat vreemd? Dat is precies de bedoeling :-) Een verblijf in ons retreat-huis is allesbehalve standaard.

โ€‹

Herontdek jezelf in een omgeving waar lachen de norm is en alles oké is. Boek een compleet arrangement bij het fantastische Ibiza Retreat Resort voor minimaal 3 nachten, of kies voor een dagpas (voor residenten en toeristen met eigen accommodatie).

โ€‹

Wees onze gast en beleef het bijzondere dagprogramma Effortless Living, een unieke combinatie van spirituele concepten, psychologie en kwantumfysica voor een diepgaande en everlasting transformatie in energie, mind set en bewustzijn.

Kom retreaten op Ibiza, en be(come) happy!

Ben je klaar om uit je comfortzone te stappen en iets totaal nieuws te ervaren? Vraag nu een kennismaking aan en ontdek hoe een paar dagen terugtrekken op Ibiza jouw leven voorgoed kan veranderen.

Kennismaking inplannen

Gelukt! Quinta neem binnen een paar uur contact met je op.

quinta romkes - tranformatie visionair en katalysator

BEVRIJD JEZELF VAN BEPERKENDE GEDACHTEN EN EMOTIES

TESTIMONIALS

“Daar waar jij de verbinding bent kwijtgeraakt met je (innerlijk) zelf, weet Quinta deze binnen ‘No Time’ weer te herstellen. Je gaat weer herkennen wat leven is. Hoe het leven hoort te zijn. Wie jij eigenlijk in essentie bent, waar jou kracht ligt en wat je valkuilen zijn. In de heerlijke gesprekken met Quinta in haar tuin, vanuit wederzijds respect als gelijkgestemden, weet ze je te inspireren en te begeleiden naar een hoger plan. Je komt thuis met een rugzak vol overwinningen, inspiratie en liefde voor jezelf, het leven en je omgeving!"

Anneke van der T.

ERVAAR HET ZELF

Retreat van de gewone wereld en keer huiswaarts als de 2.0 versie van jezelf

bottom of page