top of page
Ibiza Retreat Resort - het dagprogramma

HET PROGRAMMA

EFFORTLESS LIVING

MAANDAG

Van 15:00 tot 18:00

  • Masterclass Magnetisme & Energie (deel 1)

  • Workshop Pijnappelklier activatie (deel 2)

Dag indeling

DINSDAG

Van 10:00 tot 13:00

  • Sessie Energy Clearing & Emotionele Reset (deel 3)

WOENSDAG

Van 10:00 tot 14:00

  • Hike naar S'Escullet

  • Stiltewandeling en natuurmeditatie

  • Zwemmen in de Mediterraanse zee

DONDERDAG

Van 10:00 tot 14:00

  • Workshop Astrologie (deel 4)

VRIJDAG

Van 10:00 tot 14:00

Ibiza Retreat Resort - workshops en contemplatie

VRIJE TIJD

Op zaterdag en zondag staat er geen gepland programma op het schema. Dit biedt jou de perfecte gelegenheid om te genieten van vrije tijd en het eiland te verkennen, alleen of samen met mededeelnemers.

Ontdek de wetenschap achter spirituele filosofieën en maak persoonlijke transformatie eenvoudiger dan ooit.

We leven allemaal samen in een gigantisch en complex magneetveld, een samenspel van voelbare en niet-voelbare trillingen en zichtbare en onzichtbare energie. Met jouw gedachten en emoties heb jij de kracht om dit veld te beïnvloeden. Dat is, zodra jij begrijpt hoe je kunt samenwerken met de magnetische energie om ons heen. 

 

Magnetisme en energie zijn geen zweverige spirituele concepten maar krachtige universele wetten die eenvoudig te onderbouwen zijn met logische (wetenschappelijke) verklaringen. Eenmaal begrepen, verandert je leven voorgoed en zul je nooit meer dezelfde persoon zijn.

ERVAAR HET ZELF

Retreat van de gewone wereld en keer huiswaarts als de 2.0 versie van jezelf

TESTIMONIALS

“Daar waar jij de verbinding bent kwijtgeraakt met je (innerlijk) zelf, weet Quinta deze binnen ‘No Time’ weer te herstellen. Je gaat weer herkennen wat leven is. Hoe het leven hoort te zijn. Wie jij eigenlijk in essentie bent, waar jou kracht ligt en wat je valkuilen zijn. In de heerlijke gesprekken met Quinta in haar tuin, vanuit wederzijds respect als gelijkgestemden, weet ze je te inspireren en te begeleiden naar een hoger plan. Je komt thuis met een rugzak vol overwinningen, inspiratie en liefde voor jezelf, het leven en je omgeving!"

Anneke van der T.

bottom of page