top of page

Over Ibiza Retreat Resort

Over Quinta

Ibiza Retreat Resort is een initiatief van Quinta Romkes, een gedreven onderneemster met een achtergrond in cognitieve psychologie, en een expert in het gedrag en denken van de mens. Quinta heeft zich daarnaast gespecialiseerd in astrologie, numerologie en het Human Design systeem en is een meester in het werken met de Law Of Attraction. In 2017 heeft zij Nederland verlaten en sinds 2020 heeft ze haar thuis gevonden op het prachtige eiland Ibiza, waar ze anderen inspireert en begeleidt bij het cultiveren van (emotionele) vrijheid en een constante stroom van het geluksgevoel.

Missie & Visie

Missie & Visie

Quinta haar voornaamste doel met Ibiza Retreat Resort is samen met jou je innerlijke genezer en coach ontdekken en activeren, zodat je niet langer afhankelijk bent van externe 'healers'. Quinta en haar team streven ernaar om je te begeleiden naar emotionele onafhankelijkheid, empowerment en bewustzijn, zodat je echt vrij kunt zijn. Haar persoonlijke missie is jou het vertrouwen te geven om volledig te steunen op je eigen intuïtie, volledige controle te hebben over je emoties, gedrag en manifestaties, en zo een blijvende transformatie te ervaren die je hele leven drastisch verandert.

Het Team

Het team

Het succes van Ibiza Retreat Resort wordt versterkt door een vast en vertrouwd team van specialisten. Quinta werkt met de beste energiewerkers, yoga docenten en kundalini facilitators van het eiland. En er wordt iedere dag gekookt door creatieve privé chefs met passie voor voeding dat niet alleen je lichaam vult, maar ook je ziel. Samen creëren we een omgeving van rust, comfort en veiligheid.

Onze Filosofie & Werkwijze

Onze filosofie

Verhoog je bewustzijn en laat de Law Of Attraction de rest doen

De essentie van onze exclusieve retreats ligt in het verhogen van jouw vibraties door de herrie in je hoofd te verminderen, waardoor je de stem van je innerlijke wezen weer kunt horen. Dit stelt je in staat om naar je intuïtie te luisteren en voortdurend keuzes te maken die je dichter bij je doelen brengen, en het leven dat je wenst voor jezelf stap voor stap te creëren. Om de vibraties te verhogen, maken we gebruik van verschillende technieken, zowel individueel als in groepen. Oude patronen die jou nu nog gevangenhouden, worden helder, waardoor je ze kunt loslaten en nieuwe patronen kunt aanleren die jouw welzijn bevorderen.

Wij doen niet aan quick fixes

Bij Ibiza Retreat Resort gaat het niet om tijdelijke veranderingen of quick fixes, wij staan voor een blijvende transformatie die jou in staat stelt om je hele leven drastisch te veranderen. We streven ernaar om jou te empoweren, zodat je na de retreat zelfstandig en vol vertrouwen je levenspad kunt bewandelen, samenwerkend met de kracht van de wet van aantrekking, om je dromen en doelen moeiteloos te manifesteren.

Toekomstvisie

De toekomst

Quinta heeft grootse toekomstplannen voor Ibiza Retreat Resort. In de nabije toekomst wil zij uitbreiden van een villa met 9 kamers naar een volwaardig hotelpand met alle faciliteiten en comfort die je gewend bent van een luxe hotel. Haar visie reikt verder dan Ibiza; ze denkt aan Retreat Resorts in Europa, Azië en Amerika. En haar ambitie gaat nog verder: ze wil een groot deel van de opbrengsten gebruiken om groepen gasten te ontvangen die het budget nog niet hebben voor een all-inclusive retreat. Vier keer per jaar wil zij een groep gasten kosteloos verwelkomen, hen begeleiden naar een hogere frequentie en bewustzijn, zodat ook zij kunnen starten met manifesteren en hun leven voorgoed kunnen veranderen. Zo wil Quinta we een positieve impact hebben en bijdragen aan een wereld waarin iedereen zijn innerlijke kracht kan ontdekken en een leven van vrijheid en vervulling kan leiden.

ERVAAR HET ZELF

Als je deel wilt uitmaken van deze unieke retreat-ervaring, nodigen we je uit om je in te schrijven voor onze wachtlijst. Door je naam toe te voegen aan de lijst, zul je als eerste op de hoogte worden gebracht zodra nieuwe boekingsmogelijkheden beschikbaar zijn. Wees er snel bij, want de vraag naar een plek in ons resort is hoog en de beschikbaarheid beperkt.

ibiza-retreat-resort-accommodation-and-facilities are all included_edited.jpg

Accommodatie & Faciliteiten

ibiza-retreat-resort-boat-trip-to-watch-the-sunset-at-es-vedra_edited.jpg

Programma & Activiteiten

ibiza-retreat-resort-back-in-balance.jpg

Persoonlijke Begeleiding

TESTIMONIALS

“Daar waar jij de verbinding bent kwijtgeraakt met je (innerlijk) zelf, weet Quinta deze binnen ‘No Time’ weer te herstellen. Je gaat weer herkennen wat leven is. Hoe het leven hoort te zijn. Wie jij eigenlijk in essentie bent, waar jou kracht ligt en wat je valkuilen zijn. In de heerlijke gesprekken met Quinta in haar tuin, vanuit wederzijds respect als gelijkgestemden, weet ze je te inspireren en te begeleiden naar een hoger plan. Je komt thuis met een rugzak vol overwinningen, inspiratie en liefde voor jezelf, het leven en je omgeving!"

Anneke van der T.

bottom of page