top of page
Ibiza Retreat Resort - Quinta Romkes - Quantum Shifts.jpg

Over Ibiza Retreat Resort

Ibiza Retreat Resort is een initiatief van Quinta Romkes, een gedreven onderneemster met een achtergrond in cognitieve psychologie, en een expert in het gedrag en denken van de mens. Daarnaast heeft zij zich gespecialiseerd in neurowetenschappen en kwantumfysica. In 2017 heeft zij Nederland verlaten en sinds 2020 heeft ze haar thuis gevonden op het prachtige eiland Ibiza, waar ze anderen inspireert en begeleidt bij het vinden van (emotionele) vrijheid en een constante stroom van het geluksgevoel.

Quinta haar filosofie

Neem de controle over je gedachten en emoties terug

De essentie van Quinta haar uitzonderlijke retreats ligt in het verhogen van jouw vibraties door de herrie in je hoofd te verminderen zodat je de intuïtieve ingevingen weer kunt horen. Dit helpt je keuzes maken die je dichter bij je doelen brengen en het leven dat je wenst voor jezelf zonder moeite te creëren. Om jouw vibraties te verhogen, maakt ze gebruik van verschillende technieken. Oude patronen die jou nu nog saboteren worden helder waardoor je ze kunt loslaten en nieuwe patronen kunt aanleren die jouw welzijn bevorderen.

Quinta doet niet aan quick fixes

Bij Ibiza Retreat Resort gaat het niet om tijdelijke ontspanning of quick fixes, Quinta staat voor een blijvende transformatie die jou in staat stelt om je hele leven drastisch te veranderen. Quinta streeft ernaar om jou te empoweren zodat je na de retreat zelfstandig en vol vertrouwen je levenspad kunt bewandelen, samenwerkend met je eigen wijsheid en intuïtie, om je dromen en doelen moeiteloos te realiseren.

quinta romkes - tranformatie visionair en katalysator

BEVRIJD JEZELF VAN BEPERKENDE GEDACHTEN EN EMOTIES

TESTIMONIALS

“Daar waar jij de verbinding bent kwijtgeraakt met je (innerlijk) zelf, weet Quinta deze binnen ‘No Time’ weer te herstellen. Je gaat weer herkennen wat leven is. Hoe het leven hoort te zijn. Wie jij eigenlijk in essentie bent, waar jou kracht ligt en wat je valkuilen zijn. In de heerlijke gesprekken met Quinta in haar tuin, vanuit wederzijds respect als gelijkgestemden, weet ze je te inspireren en te begeleiden naar een hoger plan. Je komt thuis met een rugzak vol overwinningen, inspiratie en liefde voor jezelf, het leven en je omgeving!"

Anneke van der T.

ERVAAR HET ZELF

Retreat van de gewone wereld en keer huiswaarts als de 2.0 versie van jezelf

bottom of page