top of page

Persoonlijke Begeleiding

Word onafhankelijk van externe healers en coaches

Bij Ibiza Retreat Resort bieden we een unieke aanpak die gericht is op het creëren van onafhankelijkheid. We zien graag dat jij je eigen healer bent. Daarom krijg je intensieve begeleiding bij het maken van onderscheid tussen het ego-brein en intuïtie, zodat je kunt leren luisteren naar je eigen innerlijke wijsheid en niet langer afhankelijk bent van anderen. Samen zullen we werken aan het versterken van jouw intuïtie, het ontdekken van antwoorden van binnenuit en het ontwikkelen van jouw vermogen om je eigen leven vorm te geven.

Onze aanpak is gebaseerd op de principes van de Law of Attraction, waarbij we altijd werken met energie.

Workshops

Bij Ibiza Retreat Resort combineren we verschillende oefeningen en technieken, ontwikkeld door Quinta, om een holistische en transformerende ervaring te bieden voor al onze gasten. Je hebt de mogelijkheid om inspirerende workshops bij te wonen, waar Quinta je laat zien hoe je deze specifieke technieken en oefeningen kunt toepassen in je dagelijks leven. Deze workshops kunnen zowel individueel als in groepsverband worden gevolgd.

1-op-1 sessies

Naast de creatieve en interactieve workshops, kun je ook 1-op-1 sessies met Quinta inplannen. Tijdens deze sessies verken je de diepere lagen van je bewustzijn en maak je verbinding met je intuïtie en innerlijke wijsheid. In een veilige en vertrouwelijke ruimte begeleidt Quinta je met specifieke technieken naar een staat van diepe ontspanning, waarin je boodschappen uit je onderbewustzijn kunt ontvangen.

Numerologie, Astrologie & het Human Design systeem

Om zelfontdekking en zelfkennis te bevorderen, maakt Quinta ook gebruik van instrumenten zoals astrologie, numerologie en het Human Design systeem.

Workshops
1 op 1 sessies
Numerlogie, astrologie
Ibiza-retreat-resort-home

VRIJHEID

Na een verblijf bij Ibiza Retreat Resort, zul je niet langer afhankelijk zijn van externe healers of coaches. Je zult de vaardigheden en kennis hebben om jezelf te begeleiden en volledige controle te hebben over je emoties en realiteit. Bij Ibiza Retreat Resort kun je rekenen op persoonlijke begeleiding die verder gaat dan wat je ooit hebt ervaren.

ERVAAR HET ZELF

Als je deel wilt uitmaken van deze unieke retreat-ervaring, nodigen we je uit om je in te schrijven voor onze wachtlijst. Door je naam toe te voegen aan de lijst, zul je als eerste op de hoogte worden gebracht zodra nieuwe boekingsmogelijkheden beschikbaar zijn. Wees er snel bij, want de vraag naar een plek in ons resort is hoog en de beschikbaarheid beperkt.

ibiza-retreat-resort-accommodation-and-facilities are all included_edited.jpg

Accommodatie & Faciliteiten

ibiza-retreat-resort-boat-trip-to-watch-the-sunset-at-es-vedra_edited.jpg

Programma & Activiteiten

TESTIMONIALS

“Daar waar jij de verbinding bent kwijtgeraakt met je (innerlijk) zelf, weet Quinta deze binnen ‘No Time’ weer te herstellen. Je gaat weer herkennen wat leven is. Hoe het leven hoort te zijn. Wie jij eigenlijk in essentie bent, waar jou kracht ligt en wat je valkuilen zijn. In de heerlijke gesprekken met Quinta in haar tuin, vanuit wederzijds respect als gelijkgestemden, weet ze je te inspireren en te begeleiden naar een hoger plan. Je komt thuis met een rugzak vol overwinningen, inspiratie en liefde voor jezelf, het leven en je omgeving!"

Anneke van der T.

bottom of page