top of page

Programma & Activiteiten

Word onafhankelijk van externe healers en coaches

Bij Ibiza Retreat Resort bieden we een scala aan workshops en activiteiten die je zullen helpen op alle niveaus te groeien en een diepere verbinding met jezelf te ervaren.

Ons toegewijde team van professionals streeft ernaar een omgeving te creëren waarin elke gast de vrijheid heeft om zijn of haar eigen retreat-ervaring vorm te geven. Ons uitgebreide en holistische aanbod van activiteiten is met zorg samengesteld om een diepgaande en transformerende ervaring te bieden tijdens je verblijf.

Niks moet, alles mag

Bij ons is niets verplicht, alles is een optie. We bieden vaste groepslessen aan op specifieke dagen, zodat je duidelijkheid hebt over het programma en je kunt inschrijven voor de lessen als je dat wenst. Maar we begrijpen ook dat iedereen unieke behoeften en voorkeuren heeft. Daarom zorgen we ervoor dat er altijd voldoende plek is voor iedereen, zodat je zelf kunt beslissen welke activiteiten je wilt verkennen en welke je wilt overslaan.

Groepslessen

Onze groepslessen zijn ontworpen om de verbinding tussen lichaam, geest en ziel te herstellen. Met yogalessen leer je de kracht van beweging en ademhaling te benutten, terwijl kundalini-sessies je energiecentra stimuleren en je in contact brengen met je innerlijke kracht. Deze lessen worden gegeven in de villatuin door ervaren professionals die je begeleiden op je pad naar balans en welzijn.

Workshops

Onze workshops over Law Of Attraction en Mindfulness geven je waardevolle tools en inzichten om je bewustzijn te vergroten en je manifestatiekracht te versterken. Je leert hoe je je gedachten en energie kunt sturen om je dromen en doelen te verwezenlijken. Deze workshops bieden praktische technieken en oefeningen die je kunt integreren in je dagelijks leven, zodat je blijvende verandering kunt creëren.

Individuele sessies

Naast de groepsactiviteiten bieden we ook 1-op-1-sessies aan waarin je persoonlijke begeleiding ontvangt van Quinta. Deze individuele sessies bieden een diepgaande ervaring waarin je kunt werken aan specifieke uitdagingen, inzichten kunt verkrijgen en je persoonlijke groei kunt versnellen. Quinta zal je ondersteunen, inspireren en je helpen jouw ware potentieel te bereiken.

Outdoor activiteiten

Om de verbinding met de energie van Ibiza te versterken, organiseren we ook outdoor activiteiten zoals hikes en boottochten (extra vergoeding). Deze avonturen in de prachtige natuur van Ibiza bieden niet alleen de mogelijkheid om fysiek actief te zijn, maar ook om in contact te komen met je innerlijke wijsheid.

Groepslessen
Individuee sessies
Workshops
Outdoor Activiteiten

ERVAAR HET ZELF

Als je deel wilt uitmaken van deze unieke retreat-ervaring, nodigen we je uit om je in te schrijven voor onze wachtlijst. Door je naam toe te voegen aan de lijst, zul je als eerste op de hoogte worden gebracht zodra nieuwe boekingsmogelijkheden beschikbaar zijn. Wees er snel bij, want de vraag naar een plek in ons resort is hoog en de beschikbaarheid beperkt.

ibiza-retreat-resort-back-in-balance.jpg

Persoonlijke Begeleiding

ibiza-retreat-resort-accommodation-and-facilities are all included_edited.jpg

Accommodatie & Faciliteiten

TESTIMONIALS

“Daar waar jij de verbinding bent kwijtgeraakt met je (innerlijk) zelf, weet Quinta deze binnen ‘No Time’ weer te herstellen. Je gaat weer herkennen wat leven is. Hoe het leven hoort te zijn. Wie jij eigenlijk in essentie bent, waar jou kracht ligt en wat je valkuilen zijn. In de heerlijke gesprekken met Quinta in haar tuin, vanuit wederzijds respect als gelijkgestemden, weet ze je te inspireren en te begeleiden naar een hoger plan. Je komt thuis met een rugzak vol overwinningen, inspiratie en liefde voor jezelf, het leven en je omgeving!"

Anneke van der T.

bottom of page