top of page

Kom jij in aanmerking voor een 5-daagse retreat bij Ibiza Retreat Resort?

DOE DE TEST

Ibiza Retreat Resort is een exclusief toevluchtsoord gelegen op het betoverende eiland Ibiza, waar we diepgaande purificatieprocessen faciliteren die leiden tot krachtige quantum shifts

ibiza-retreat-resort-guest-in-the-pool.jpg

Onze unieke benadering overstijgt traditionele verwachtingen

Wat onze programma's onderscheidt binnen de wereld van persoonlijke ontwikkeling, is de buitengewone combinatie van theoretische kennis over cognitieve neurowetenschap en direct toepasbare, moeiteloos plezierige oefeningen. Quinta Romkes, jouw gastvrouw bij Ibiza Retreat Resort, beweert dat echte en duurzame transformatie voortkomt uit een samenspel van begrip (kennis) en actie (ervaring).

Véél meer dan een retreat

Bij Ibiza Retreat Resort draait het niet om oppervlakkige ontspanning of vluchtig genot. Wij bieden de mogelijkheid om een werkelijke quantum shift in bewustzijn en persoonlijke groei te maken.

Met de kennis en ervaring (praktische oefeningen) die je tijdens onze programma's opdoet, ben je in staat om jezelf te coachen en helen, zelfs in uitdagende tijden. Dit betekent dat je niet langer terugvalt in oude gewoonten en geen externe healers of coaches meer nodig hebt.

Onze missie is om jou te transformeren in een autonoom en volledig zelfvoorzienend individu, bewust van je eigen kracht en capaciteiten. Onze programma's zijn zorgvuldig ontworpen en bieden blijvende transformatie en levenslange empowerment. Daarom is onze slogan ‘Your True Last Resort’ met de overtuiging dat een retreat bij ons jouw laatste investering is in persoonlijke ontwikkeling.

Na een 5-daagse retreat bij Ibiza Retreat Resort heb je de wijsheid en het vertrouwen in jezelf gevonden om je eigen healer te zijn. Je leeft volledig volgens de ingevingen van je intuïtie waardoor je jouw volledige potentieel moeiteloos manifesteert.

Ibiza-retreat-resort-home
ibiza-retreat-resort-guest-in-the-pool.jpg

Hoe kom je in aanmerking?

Wij verwachten een volledige toewijding van onze deelnemers om een intense energietransformatie te garanderen. Omdat we beperkte beschikbaarheid hebben en streven naar maximale resultaten, nodigen we alleen deelnemers uit waarbij de behoefte groot is en de betrokkenheid maximaal. Wil jij ontdekken of jij in aanmerking komt voor een retreat bij Ibiza Retreat Resort? Neem dan nu de test af, het kost je slechts 1 minuut van je tijd en je krijgt direct het resultaat te zien.

ibiza-retreat-resort-accommodation-and-facilities are all included_edited.jpg

Accommodatie & Faciliteiten

ibiza-retreat-resort-boat-trip-to-watch-the-sunset-at-es-vedra_edited.jpg

Programma & Activiteiten

ibiza-retreat-resort-back-in-balance.jpg

Persoonlijke Begeleiding

TESTIMONIALS

“Daar waar jij de verbinding bent kwijtgeraakt met je (innerlijk) zelf, weet Quinta deze binnen ‘No Time’ weer te herstellen. Je gaat weer herkennen wat leven is. Hoe het leven hoort te zijn. Wie jij eigenlijk in essentie bent, waar jou kracht ligt en wat je valkuilen zijn. In de heerlijke gesprekken met Quinta in haar tuin, vanuit wederzijds respect als gelijkgestemden, weet ze je te inspireren en te begeleiden naar een hoger plan. Je komt thuis met een rugzak vol overwinningen, inspiratie en liefde voor jezelf, het leven en je omgeving!"

Anneke van der T.

bottom of page